Advertentieruimte:

BezoekersRWJ Marketing is nu EasyDownlineClub

RWJ Marketing heeft een grote verandering ondergaan. Ze zijn volledig afgestapt van de aanbieding van 240 betaalde referrals bij inschrijving in Summit77. Dus mocht je dit nog tegenkomen op internet; HET IS NIET MEER MOGELIJK!. Het team wordt overgebracht naar de Easy Downline Club. Deze week is de site in opbouw en er is wat info op te vinden, maar wacht even af want er komt nog meer duidelijkheid. Deze verandering zat er wel aan te komen omdat het bovengenoemde aanbod gewoon niet te realiseren was. Het huidige (iedere inschrijver/lid krijgt 5 referrals toegewezen) lijkt beter haalbaar. Afwachten dus.

2014-03-25 19:20:28
 

Onze online ervaringen

 

Ons portfolio met online inkomensmogelijkheden stabiliseert zich steeds meer en daarmee ook de groei van onze inkomsten. Uiteraard staan we ook nog open voor nieuwe kansen en dit heeft dan ook toe geleid dat we ingestapt zijn in een nieuw programma; RWJ Marketing/Summit 77. Maar hierover later meer. 

De keuzes die we maken lijken helemaal niet zo slecht te zijn als je deze vergelijkt met de ervaringen die je op internet veelal tegenkomt. Veel mensen verliezen eerst (veel) geld voordat ze het “licht” zien. Wij hebben er bewust voor gekozen om gebruik te maken van de ervaring die door de wol geverfde internet marketeers is opgedaan. Dit is dus zeer zeker geen slechte keuze geweest. Gelukkig hebben we hiermee  nu ook zelf een behoorlijk goed inzicht gekregen in wat te doen en wat niet te doen. Deze ervaring willen graag delen om meer mensen een goede start te geven in het online verdienen van geld.
Dus heb je belangstelling of weet je iemand die graag een leuk inkomen (vanuit huis) wil verdienen. Neem dan gerust contact op. We helpen graag en voor niets om dit te kunnen bewerkstelligen.

Laten we nu maar eens gaan kijken wat  de afgelopen maanden ons gebracht hebben. Als eerste willen we jullie kennis laten maken met:

2014-03-06 19:40:15
 

KingUni New Company Presentation Document + compensationplan

The new KingUni Company Presentation Document and compensationplan is just released. Klik here to view it !!!

2014-02-01 15:21:37
 

King Uni: New!! Lower Cost Option with Managed Positions

 

Onderstaand vind je ons nieuwe plan om mensen die een K3-positie in KingUni niet kunnen of willen betalen de mogelijkheid biedt toch deel te nemen aan dit schitterende programma en onze teambuild. Zeker de moeite waard!!

King Uni is TRULY becoming one of the best programs we have ever seen, and it is only just in the beginning stages. I know that many of you are interested in joining, but can’t afford the entry price… I was offering a group co-op but we have now come up with a MUCH better solution:

For a one time entry of $500, you will receive a full K3 position of your own after about 12 weeks.

I will copy all the details below, but to keep it simple: you spend $500 and wait. In about 12 weeks, you get an email with your new K3 account details. Your very own King Uni position, with all the earnings that come with it.

Making a long story short, here is what you need to do to take action before we start offering this to the entire team mailing list (you have first shot and I want you to jump on it NOW!):

2014-01-18 11:50:58
 

Update Teambuild KingUni 11-1-2014

We hebben een update na vier dagen promotie van KingUni en onze teambuild. We hebben 800 leads ontvangen en er zijn 37 nieuwe leden geregistreerd. Sommige hiervan moeten nog de betaling in orde maken om geactiveerd te worden. Het gaat dus uitstekend met de benutting deze gigantische kans. We hebben nu zo ongeveer 240 leden. Dat is natuurlijk nog niet zoveel, maar we zijn dan ook pas begonnen! Dus vroege posities zijn nog te krijgen. Doe jezelf een plezier en kijk ook eens naar een webinar. Zie onder. Voor o.a. Europa zijn de webinars op woensdag en vrijdag het meest interessant. Het tijdstip is dan 20.30 uur. Een webinar duurt ongeveer 30 minuten en alle facetten van KingUni passeren de revue. Zeker de moeite waard!

Please Join Us: POWERFUL PASSIVE INCOME Opportunity Webinar

2014-01-11 12:03:44
 

Vroege Vogels Alert!! Team KingUni is gestart!!

 

Update Teambuild KingUni

 

New info KingUni

De website van Team KingUni is online met heel veel, zeer interessante informatie over HET programma voor 2014! KingUni

Klik hier: http://teamkinguni.com/index.html

We hopen je ook te mogen begroeten in ons team! 

2013-12-30 13:38:07
 

Must read! Info KingUni

Onderstaand informatie (engels) van ons team in de US over de confentie in China over KingUni. We zijn informatie aan het verzamelen over KingUni terwijl we al wel zijn ingestapt op K3-niveau. Het ziet er heel rooskleurig uit voor onze toekomst. Wil je meer weten: info@bot-nederland.com.

 

Hello All,

2013-12-18 16:52:58
 

.

Partners gezocht voor het bouwen van een gedegen online business met Karatbars International.

 

We wijn op zoek naar maximaal 10 partners die samen met ons een gedegen online business willen opzetten als DE franchiseonderneming van Karatbars International voor Nederland/België.

 

2013-11-14 18:23:08
 
 
 
 
 

150 Cash

Popcorn